I kölvattnet av Göteborgsvarvet

Innan man ger sig ut på stora löpartävlingar så är det många förberedelser och framförallt en massa träning för att veta att man klarar av den tävling som man ska ställa upp i. Vi har tidigare skrivit om den stora löpartävlingen i Göteborg, Göteborgsvarvet. Vi tänkte ge dig några tips och råd innan en sådan tävling. Det kan hända mycket i kölvattnet av Göteborgsvarvet som man gärna vill slippa.

Självklart så är träningen inför ett maraton det allra viktigaste för dig som löpare. Har du erfarenheter som du bär med dig så är de värda mycket. Som nybörjare så har du inte den erfarenheten som andra maratonlöpare har. Det kan vara skönt att fixa formen inför stora tävlingar. Det gäller att ha många mil i benen innan och veta vad det krävs för att springa långa lopp. Uthålligheten kommer att sättas på prov och det gäller att man vet hur man ska göra för att orka med ett maraton.

Efter en tävling så kan kroppen vara relativt sliten och det kan hända vad som helst under ett lopp. Skulle du efter loppet vara i behov av naprapat i centrala Göteborg så hittar du Naprapatlandslaget på Aschebergsgatan 25. Boka ett besök för dina krämpor och bli smärtfri med behandling av legitimerade naprapater. Du vill ju gärna komma tillbaka för att kunna börja träna igen och ge dig ut i löpspåret. Du har ju mycket att se fram emot och du vill gärna kunna delta i nästa års maraton.